fbpx

Cavamarket de primavera a Sant Sadurní d’Anoia

Torna el #Cavamarket a Sant Sadurní d’Anoia, amb una nova imatge molt refrescant.

Autora del text i fotografies del post: Maria Rosa Ferré (@mariarosafg)

La millor manera de compartir una ampolla de cava en bona companyia, serà el diumenge 5 de maig, de les 11 del matí a les 3 de la tarda, al carrer Raval de Sant Sadurní d’Anoia.

Es podrà comprar i tastar una selecció dels millors caves i la magnífica gastronomia de la Capital del Cava, directament dels seus elaboradors.

 

Gairebé una vintena d’expositors entre cellers i representants de la gastronomia local promocionaran els seus productes de primera qualitat a l’aire lliure, al centre de Sant Sadurní d’Anoia amb l’objectiu de potenciar la venda directa de cava sense intermediaris.

 

Aquests són els participants al Cava Market del proper 5 de maig:

 

🍾 Cava Almirall Caves Canals i Munne Celler Vell Cava Butí MasanaCaves María Oliver Porti Maset Cavas Monastell Molí Parellada – El XamfràRimarts Cavas Naveran Cava Solà Raventós Cava Torné & Bel Cava Varias

🥧 Xarcuteria Rovira Hotel Fonda Neus

 

Aquesta activitat anirà acompanyada de diferents actes paral·leles com la música en directe de l’Albert Caire i l’Amaia Hernández on no hi faltaran versions d’Stevie Wonder, Jamiroquai, Eva Cassidy, Sting, Ray Charles, Aretha Franklin.

 

També es podrà gaudir de les propostes del Gastromaig 2019, amb un ampli ventall de productes gastronòmics de qualitat, menús i activitats que botigues, restauradors i caves locals presentaran en ocasió del Cavamarket i que donarà tret de sortida a tot un mes de promocions gastronòmiques locals impulsades per l’associació Som Sant Sadurní.

 

És podrà gaudir d’ofertes exclusives, amb botigues obertes, música en directe, visites al Centre d’Interpretació del Cava i les millors propostes culinàries.

 

Organitza : Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia; CIC,Centre d’Interpretació del Cava – Fassina;  Sant Sadurní d’Anoia, Capital del Cava.

 

Amb el suport de: Diputació de Barcelona, Barcelona és molt més, i enoturismePENEDÈS

 

http://www.santsadurni.cat/

📆 Diumenge 5 de maig, d’11 a 15 h, al carrer Raval
🥂 Per comprar i tastar cava i excel·lent gastronomia
👉 Més informació: bit.ly/cavamarket5M

ACADÈMIA DC

Curs online iniciació a la fotografia digital

Curs online iniciació al vídeo digital

Curs online intermedi de fotografia digital

Curs online
de Darktable

Curs online
d’Openshot