fbpx

Curs d'inicació a la fotografia digital

Curs d’iniciació a la fotografia digital, en el que aprendràs els conceptes bàsics i necessaris per començar a fer instantànies en mode manual i amb els paràmetres correctes.

 

Avui en dia és molt assequible tenir una càmera de fotos: ja sigui compacta que la podem portar amb molta facilitat, ja sigui una DSLR amb moltes opcions de configuració i qualitat d’imatge o el mateix telèfon mòbil que sempre portem a sobre, tots tenim una màquina per a fer fotos.

 

Però en moltes ocasions no ens queda bé i la gran majoria de vegades no és per la màquina, sinó perquè no sabem dir-li a la càmera com volem aquesta imatge.

En aquest curs t’ensenyaré com funciona la càmera de fotos i els paràmetres bàsics que has de saber per configurar la màquina. No entrarem en parts tècniques ni complicades. Un cop agafats aquests conceptes i posats a la pràctica, podràs passar a un curs superior i seguir aprenent conceptes.

 

Pas a pas podràs veure:

 

  • Com funciona la fotografia: com és capaç d’immortalitzar la càmera l’escena que volem captar.
  • El diafragma: què és i com afecta la fotografía?
  • La velocitat d’obturació i com podem jugar amb ella.
  • La ISO i les seves característiques.
  • L’enfocament: com definim el punt de màxima nitidesa.
  • El balanç de blancs i com ajustar-lo per aconseguir el color que volem dins una fotografia.
  • L’exposició per saber com ens quedarà la fotografia abans de disparar i evitar que quedi fosca o massa clara
  • Cas pràctic, on podràs veure com configurar la càmera amb tot l’après en les lliçons anteriors i tinguis ben clar les consideracions exposades per a fer una bona fotografia.

Així que, si tens una càmera digital, rèflex o compacta, i no treballes en mode manual o t’il·lusiona començar amb la fotografia digital, aquest curs està pensat per a tu!

 

Un cop acabat el curs seràs capaç de veure una situació, analitzar-la i configurar la càmera en mode manual i fer una fotografia tal com te la imagines.

 

Subscriu-te a l’acadèmia online de Descobreix Catalunya i tindràs accés lliure a tots els cursos online. Tindràs suport pels teus dubtes i formaràs part de la nostra comunitat per explicar la teva experiència personal.

 

Comencem a fer fotografies!

7 Cursos online de fotografia i vídeo pensats per a tots els nivells

Per només 14,95€

Podràs fer els cursos quan desitgis, la teva compra no caduca.

Suport personalitzat, pregunta tot els dubtes que tinguis