Publicat el Deixa un comentari

#DescobreixValldeNuria reuneix més de 400 usuaris d’Instagram

406 instagramers, una vall, i moltes ganes de gaudir de la natura, tot això és el que es va viure el passat diumenge dia 28 de setembre, a la trobada organitzada per l’Associació cultural @DescobreixCatalunya i Vall de Núria. Reunir 406 instagramers a 1.964 metres sobre el nivell del mar és tota una fita, i si a sobre és a un lloc tan increïble com la Vall de Núria fa que la trobada #DescobreixValldeNuria es convertís en quelcom irrepetible.

La Vall de Núria definitivament és dels llocs que deixen imprompta, la seva riquesa natural i paisatgística única, el fet d’accedir a la vall només a través del tren cremallera, o a peu pel camí que feien els pelegrins per arribar al Santuari, i el seu paisatge aconsegueixen que sigui un dels llocs que et deixen marca, i si a sobre sumem que et trobes amb 406 instagramers més, l’escapada a la vall es converteix amb quelcom millor.
La Trobada #descobreixvalldenuria amb més de 400 participants ha estat la segona més gran feta mai a Espanya, darrere de l’organitzada també per @DescobreixCatalunya a Terrassa. Els participants van arribar a les 9.h del matí a l’estació de Queralbs per acreditar-se i pujar al cremallera que els portaria a la Vall de Núria on se’ls va oferir un esmorzar. Un cop acabat els protocols i tot i el mal temps, tots els participants van poder escollir entre totes les activitats que ofereix la vall per gaudir del dia i pujar les imatges de la trobada als seus perfils a les xarxes.

@msubirats | Ikuday.cat

—————————————————————————————————————

406 instagramers, un valle, y muchas ganas de disfrutar de la naturaleza, todo esto es el que se vivió el pasado domingo día 28 de septiembre, en el encuentro organizado por la Asociación cultural @DescobreixCatalunya y Vall de Núria. Reunir 406 instagramers a 1.964 metros sobre el nivel del mar es todo un hito, y si encima es a un lugar tan increíble como Vall de Núria hace que el encuentro #DescobreixValldeNuria se convirtiera en algo irrepetible.

El Valle de Núria definitivamente es de los lugares que dejan huella, su riqueza natural y paisajística única, el hecho de acceder al valle sólo a través del tren cremallera, o a pie por el camino que hacían los peregrinos para llegar al Santuario, y su paisaje consiguen que sea uno de los lugares que te dejan marca, y si encima sumamos que te encuentras con 406 instagramers más, la escapada se convierte en algo mejor.
El Encuentro #descobreixvalldenuria con más de 400 participantes ha sido el segundo encuentro más grande hecho nunca en España, detrás del organizado también por @DescobreixCatalunya en Terrassa. Los participantes llegaron a las 9.h de la mañana a la estación de Queralbs para acreditarse y subir al cremallera que los traería a Vall de Núria donde se los ofreció un almuerzo. Un vez acabados los protocolos y a pesar del mal tiempo, todos los participantes pudieron escoger entre todas las actividades que ofrece la Vall de Núria para disfrutar del día y subir las imágenes del encuentro a sus perfiles en las redes.

@msubirats | Ikuday.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.