fbpx

Forest Markt

Encara no coneixes el mercat efímer Forest Markt?

Del 18 al 21 d’abril tindrà lloc al Mas El Mariner de Camprodon aquest espai d’oci i entreteniment on podràs gaudir de la millor gastronomia i els millors productes, bona música i molta cultura.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ara que tot just deixem enrere el fred, en plena setmana santa s’organitza aquest esdeveniment per donar la benvinguda al sol, endinsar-se a la natura, olorar l’aire del Pirineu, riure amb els teus, explorar, descobrir, passar una estona diferent…

La Masia Mas el Mariner, ubicada a la Vall de Camprodon, és l’encarregada d’acollir aquest espai envoltat d’un entorn incomparable on les muntanyes i l’aire més pur es converteixen en el millor escenari per compartir una estona de tranquil·litat i felicitat. I és que són més de 16.000 m² d’espai per passejar!

El Forest Markt es converteix en l’aparador de les últimes tendències. Una exposició de productes de diferents sectors que aprofiten per crear vincles i donar a conèixer productes emergents. Una bona oportunitat per descobrir i intercanviar idees: la moda, la llar, la decoració, la bijuteria, els complements i les arts s’hi donaran cita!

Forest market productes Descobreix Catalunya

I què seria del Forest Markt sense la gastronomia?

Gaudeix d’una oferta àmplia de gustos per a tots els paladars. Des de la cuina tradicional a la més exòtica i internacional. Gaudeix de les millors FoodTrucks!

La música també s’hi donarà cita. Electroswing, jazz, sessions de dj… I és que en un esdeveniment d’aquest tipus, la bona música sempre hi té cabuda. Ho complementarà tot, un conjunt d’activitats per a tots els públics: monòlegs, espectacles, màgia, atraccions, conferències, tastets, ioga…

Horaris:

Dijous 18 d’abril – 12 a 20h

Divendres 19 d’abril – 12 a 20h

Dissabte 20 d’abril – 12 a 20h

Diumenge 21 d’abril – 12 a 20h

Entrada: 5€. Nens menors de 12 anys: entrada gratuïta.

Més informació: www.forestmarkt.com