Publicat el Deixa un comentari

L’indret d’… @esthergatnau

Aquesta setmana coneixerem un indret força desconegut de les Terres de Ponent. La seva anfitriona n’és una enamorada. Aquesta setmana us presentem…

L’indret d’… @esthergatnau

Nom: Esther Gatnau Torres

D’on ets? De Mollerussa

Des de quan utilitzes Instagram? Hi vaig entrar fa més de tres anys. Vaig sentir a parlar de l’aplicació i em vaig donar d’alta per curiositat.

Mòbil o càmera? Sempre mòbil. Diria que mai n’he penjat cap feta amb càmera, però no vol dir que no trobi bé que els altres ho facin, però per mi és més còmode fer-ho així, clicar i editar al moment.

Amb quina freqüència penges fotos a Instagram? Intento penjar-ne una al dia però no sempre puc i, a vegades en penjo més d’una, però no gaire sovint.

Com defineixes la teva galeria? El meu perfil crec que no té cap temàtica clara. Tampoc tinc predilecció per cap, penso que és variada. Simplement fotografio el que tinc davant. Normalment faig fotos del dia a dia i rarament penjo alguna foto d’algun lloc passat o que no estigui relacionat amb el que he fet o estic fent en aquell moment.

Quin és el teu indret preferit de Catalunya? N’hi ha molts, moltíssims, però si n’he d’escollir un relacionat amb el meu territori aquest és el Pilar d’Almenara (Urgell).

Perquè consideres el Pilar d’Almenara com el teu indret preferit? És un lloc on m’agrada anar-hi per les vistes que té. Es tracta d’una torre situada al capdamunt d’una serra on hi ha unes vistes panoràmiques espectaculars de tot el territori. M’agrada la sensació que em produeix veure-ho.

Amb quina freqüència el visites? El visito menys del que m’agradaria tot i que cada vegada més.

Perquè recomanaries la seva visita? Recomano la seva visita ja que és un indret peculiar per les vistes que té, tenint en compte que el territori on visc és molt planer. A més la torre en si es molt maca, està molt ben conservada i s’hi pot pujar.

Tens algun record especial o alguna anècdota que explicar del Pilar d’Almemara? No tinc cap anècdota ni record especial. El que trobo curiós és que hi ha molta gent de la zona que no el coneix i m’agrada que agradi a tothom a qui li ensenyo.

Conèixes la història del lloc? És una torre de pedra del segle XII d’uns 15m d’alçada que s’utilitzava per a defensa i guaita. Prop d’aquí també es poden veure les ruïnes d’una ermita romànica (Sant Vicenç).

Defineix amb una paraula el Pilar d’Almenara: Sorprenent!

L’equip de @descobreixcatalunya t’agraeix el teu temps en respondre l’entrevista. Esperem que l’hagis gaudit. Moltes gràcies @esthergatnau!

Us recomanem visitar la seva galeria i descrobir nous racons de les Terres de Ponent i la resta de Catalunya.

10735270_827227857297721_1825798560_n10729372_787124144679977_1869119986_n

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.