Publicat el Deixa un comentari

L’indret de… @genisba

De l’Empordà la setmana passada marxem de nou a les terres de Ponent. Aquesta setmana us presentem.

L’indret de… @genisba

Nom: Genís Bordes Arnó.

D’on ets? D’Alguaire (Lleida), però visc a Barcelona.

Des de quan utilitzes Instagram i com hi vas entrar? Dos anys i mig. Hi vaig entrar a través dels amics de la universitat. Curiositat, com sempre.

Mòbil o càmera? De tot, sempre porto el telèfon a sobre, però quan tinc temps agafo la càmera.

Amb quina freqüència penges fotos a Instagram? Entre tres i quatre fotografies a la setmana, segons l’època de l’any, a l’estiu fins i tot una al dia.

Com defineixes la teva galeria? Fotografio paisatges i persones, sobretot m’agraden els llocs oberts, m’agrada molt combinar les dos temàtiques, persones i paisatges.

Quin és el teu indret preferit de Catalunya? El meu indret preferit és el Pla, un gran altiplà, format per terreny dels municipis d’Alguaire, Almenar, Alfarràs, Rosselló, Alpicat i Almacelles. Es troba a la ribera dreta del riu Noguera Ribagorçana, dedicat al cultiu de cereals de secà, amb un gran interès paisatgístic.

Perquè consideres el Pla com el teu indret preferit? És un lloc obert, com els que a mi m’agraden. És una antítesi comparat amb el meu dia a dia, passar de veure molta gent durant la setmana i trobar-me tot sol en una extensió tan gran, crec que és aquest motiu el que fa que li trobi aquest encant especial.

Amb quina freqüència el visites? Hi vaig unes dues vegades al mes durant el curs, però a l’estiu hi vaig molt més, sobretot quan es pon el sol, però el paisatge sempre és diferent, va canviant a mesura que avança el cicle de vida del cereal.

Perquè recomanaries la seva visita? No només pel seu atractiu fotogràfic, s’hi troba ubicat l’aeroport de Lleida, una mostra de l’arquitectura integrada del segle XXI. A part hi ha zones que mostren una gran diversitat de flora i fauna, com el Clot de la Unilla, una llacuna temporal que es forma quan hi ha èpoques de pluja.

Tens algun record especial o alguna anècdota que explicar del Pla? Va ser a la primera trobada d’Instagram que vaig participar, una trobada organitzada al Pla. Vam passar un matí fantàstic.

Coneixes la història del lloc? No la conec, però suposo que sempre ha estat terreny de cultiu de cereals. Ara, amb l’aeroport s’ha transformat una mica el paisatge, però suposo que no haurà patit grans canvis al llarg del temps.

Defineix amb una paraula el Pla: Harmonia.

L’equip de @descobreixcatalunya t’agraeix el teu temps en respondre l’entrevista. Esperem que l’hagis gaudit. Moltes gràcies @genisba!

Us recomanem visitar la seva galeria i descrobir nous racons de Ponent i la resta de Catalunya!

1515611_664245113695604_132082261_n925566_1508525852730201_752740719_n

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.